Νέα

Πως να διακοσμήσετε σωστά την κρεβατοκάμαρα σας

KX005

Το κρεβάτι είναι αναμφίβολα ο κυρίαρχος μέσα στο υπνοδωμάτιο. Σε αυτό θα περάσετε αμέτρητες ώρες ύπνου, χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Σκεφτείτε πρώτα τις δικές σας ανάγκες, τις διαστάσεις του δωματίου αλλά και το στυλ που θέλετε να δώσετε στο υπνοδωμάτιο πριν κάνετε την αγορά σας.

Πόσες φορές έχετε ποθήσει διακαώς να αποκτήσετε ένα από εκείνα τα υπνοδωμάτια που βλέπετε και θαυμάζετε στα περιοδικά διακόσμησης; Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές απλές συμβουλές που θα κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα.

  • Συνδυάστε μοτίβα και χρώματα. Εκτός από τα 2 βασικά μαξιλάρια, προσθέστε άλλα δύο με διαφορετικές μαξιλαροθήκες και 2-3 διακοσμητικά μικρότερου μεγέθους και τοποθετήστε το ένα πάνω στο άλλο σε στρώσεις
  • Συνδυάστε πουά και ριγέ σεντόνια διαφορετικών χρωμάτων για ένα σούπερ αποτέλεσμα. Μη φοβηθείτε τους συνδυασμούς διαφορετικών μοτίβο και υφών, θα δώσουν στυλ στην κρεβατοκάμαρα σας.
  • Τοποθετήστε ένα σκαμπό στο τελείωμα του κρεβατιού, που εκτός από την αίσθηση πολυτέλειας θα σας φανεί χρήσιμο ακόμα και όταν θέλετε να ντυθείτε. Μπορεί επίσης να έχει και αποθηκευτικό χώρο ώστε να βάζετε μέσα τα λευκά σας είδη και να έχετε πιο άμεση πρόσβαση σε αυτά.
  • Επιλέξτε ξεκούραστα και χαλαρωτικά χρώματα Τα παστέλ χρώματα είναι πάντα πιο σικ από τις πιο έντονες αποχρώσεις που συνήθως δεν ταιριάζουν σε ένα υπνοδωμάτιο. Το ανοιχτό γκρι, το απαλό ροζ, το ασημί, το λευκό και το γαλάζιο θεωρούνται σικ και ασφαλείς επιλογές χρωμάτων που μπορούν να δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε ένα δωμάτιο.

Μπορείτε να κάνετε το δωμάτιό σας  ένα στιλάτο χώρο που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας και θα σας χαρίσει χαλάρωση αλλά και πολύ ενέργεια.