Νέα

Πώς θα διαλέξω τον σωστό καναπέ;

Πώς θα διαλέξω τον σωστό καναπέ;

Ο καναπές είναι το έπιπλο που χρησιμοποιούμε περισσότερο μέσα στην ημέρα μας.

Μετά από μια κουραστική μέρα είναι το καταφύγιο μας. Δεν είναι τυχαίο που ο χώρος του καθιστικού έχει φιλοξενήσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές μας.

Δείτε παρακάτω μερικά χρήσιμα και έξυπνα tips:

  • Σκεφτείτε πρώτα τις διαστάσεις. Ανάλογα με το μέγεθος του χώρου, σκεφτείτε πόση επιφάνεια θέλετε να καλύπτει ο καναπές. Εάν ο χώρος είναι μικρός, είναι προτιμότερο να επιλέξετε κάτι πρακτικό με ένα δυνατό design.
  • Σκεφτείτε πώς θα τοποθετηθεί ο καναπές.Εάν για παράδειγμα σας αρέσει να οργανώνετε βραδιές με καλεσμένους, προτιμήστε να τοποθετήσετε τον καναπέ και τυχόν πολυθρόνες που υπάρχουν, σε μία κυκλική τροχιά γύρω από το coffee table.
  • Ποιότητα και υλικα. Ενας καλός καναπές έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον δέκα χρόνων. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το διαχρονικό σχεδιασμό θα πρέπει να εστιάσετε και στα υλικά. Ένας βαρύς καναπές υποδηλώνει τη στιβαρή κατασκευή του.
  • Μην διστάσετε να επιλέξετε έναν καναπέ με ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο χρώμα του γούστου σας, που θα προσθέσει τη δική σας προσωπική πινελιά στον χώρο.
  • Προσδιορίστε ποιο σχήμα καναπέ ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένας καναπές σε σχήμα Γ είναι ιδανικός για μεγάλους χώρους που πρέπει να διαχωριστούν, ενώ αν ο χώρος σας είναι μικρότερος, ένας τριθέσιος καναπές θα ταιριάξει καλύτερα στις αναλογίες.

Τέλος αφήστε εμάς να σας βοηθήσουμε για την τελική σας απόφαση, για ένα όμορφο και ξεχωριστό αποτέλεσμα για το καθιστικό σας.